Vliegles als verjaardagscadeau?

Vliegles als verjaardagscadeau

Vliegen boven een prachtige stad als Hilversum, vergeet je letterlijk nooit meer! Daarom is het ook uitstekend geschikt om als een geschenk te doen aan een vriend/vriendin, familie, kennissen of collega’s! Een vliegles wordt door de ervaringsdeskundigen omschreven als iets onvergetelijks.

Zelf meevliegen met de gelukkige

Erg leuk voor diegene die het cadeau krijgt is wellicht dat diegene die het cadeau heeft gegeven mee kan tijdens het vliegen. Je kan dus zelf meevliegen terwijl jouw vriendin of vriend achter het stuur van het vliegtuig zit. Iets dat je samen nooit meer vergeet. Daarom is het uitstekend geschikt als cadeau. Daarnaast ben je erg uniek met een vliegles als cadeau!

Vliegles als cadeaugeschenk, hoe ziet dat eruit?

Het vliegen begint met een uitgebreide introductie les door een ervaren piloot. Deze piloot heeft al jarenlang ervaring in passagiersvliegtuigen en particuliere vliegtuigen zoals de Falke en Cessna waarin je zelf ook kan vliegen. In de les komt onder meer aan bod hoe de vlucht eruit gaat zien, hoe het vliegtuig werkt en wat handig is om te doen tijdens de vlucht. Je krijgt handigheidjes en deze kan je direct toepassen!

Een vliegles als cadeaugeschenk

Een vliegles cadeau geven aan een vriend of vriendin of wellicht een vertrekkende collega, kan al vanaf €99 op Hilversum Airport. Maar woon je in de buurt van Lelystad, Rotterdam of Teuge, dan is dat ook mogelijk vanaf €129. Hiervoor kan diegene maar liefst 30 minuten vliegen boven prachtige omgevingen in een vliegtuig naar keuze. Dat cadeau vergeten ze nooit meer!