Zetstra Bouwbedrijf Groningen

Als je een grote klus hebt is het altijd lastig een aannemer te kiezen. Bouwbedrijf Zetstra uit Groningen wil je graag aangeven waarom je voor hen moet kiezen.

Lange geschiedenis, ruime ervaring
Dankzij generaties lange ervaring in de bouw kan je bij Bouwbedrijf Zetstra ervan op aan dat je vakmensen aan het werk zet. De ervaring van deze vakmensen, die allen vaste medewerkers zijn, zorgen ervoor dat je klus een kwaliteitsklus word waarbij duurzaamheid van belang is. Doordat we een eigen bouwplaats hebben kunnen we veel dingen zelf op maat maken en ben je dus niet afhankelijk van een derde leverancier.

Prijs-kwaliteit verhouding

Dankzij onze eigen werkplaats ben je bij Bouwbedrijf Zetstra verzekerd van een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit. Door de tussenpersoon weg te nemen en vakmensen in te zetten om je klus te klaren kan je verzekerd zijn van het beste eind resultaat. Onze gedegen kennis in allerlei bouwmaterialen of dit nu gaat om steen, hout of isolatiematerialen helpt ons samen met jou de juiste materialen voor jouw klus te kiezen. Of dit nu voor nieuwbouw, verbouw, of renovatie is. Wij staan voor je klaar.

Wijde klantenkring

Wij staan open voor alle klanten. Zowel particulier als bedrijven worden door ons geholpen. Zo hebben wij vele scholen en andere openbare gebouwen vernieuwd om ze aan te passen aan de 21ste eeuw. Stop dus met zoeken, je hebt de aannemer gevonden die dankzij de ruime ervaring in het vak jouw klus met de grootste mogelijk zorg kan klaren.