Zo vind jij zeldzame Pokémon in Pokémon go

Als je nu op zoek bent naar de Charizard, Dratini of juist de Mewtwo, de tips in dit artikel kunnen helpen verschillende Pokémon te vangen die niet alleen zeldzaam zijn, maar ook moeilijk te vangen.

  1. De eerste stap is, dat je weet welke Pokémon nu echt zeldzaam zijn. Over het algemeen zijn de Pidgey, Rattata, Zubat of de Drowzee heel erg bekend. Maar als het komt op zeldzame Pokémon, dan is het toch wel een ander verhaal. Met de Pokémon Go zijn er gelukkig een aantal zeldzame Pokémon te vangen.
  2. Probeer zoveel mogelijk levels te halen. In Pokémon Go is het een ongeschreven regel dat je trainer steeds hoger moet klimmen in levels. Dit zal ervoor zorgen dat je ook in aanmerking komt voor zeldzame Pokémon.
  3. Blijf lopen en die eieren broeden. Het is erg belangrijk dat je trainer blijft lopen en blijft zoeken naar eieren om te broeden. Hoe meer eieren je broedt, hoe groter de kans op het krijgen van een zeldzame Pokémon. Eieren kan je overall pakken, zo heb je eieren bij de Pokestops. Maar om je eieren te broeden heb je ook een broedmachine nodig, Die kan je bij de Pokestops kopen.
  4. Let altijd op de tab voor Pokémon in de buurt. Dit is heel belangrijk vooral als je al een paar Pokémon eieren aan het broeden bent.

Al met al zijn er dus genoeg manieren om zeldzame Pokémon te vangen. Want uiteindelijk doe je het daarvoor, het vangen van zeldzame Pokémon is een belangrijk onderdeel van de Pokémon Go ervaring.