Aansprakelijkheidsverzekeringen

123aansprakelijkheidsverzekeringen.nl

123aansprakelijkheidsverzekeringen.nl is een betrouwbare vergelijkingssite om de premie, die u betaalt voor uw aansprakelijkheidsverzekering, te vergelijken. Ook als u nog geen aansprakelijkheidsverzekering hebt, maar van plan bent deze te gaan afsluiten is vooraf een vergelijking van de premies van de diverse aanbieders aan te raden, zodat u niet teveel gaat betalen. Het vergelijken van de verzekeringspremies gaat heel eenvoudig en snel op deze site en u kunt daarmee blijvend besparen op uw uitgaven.

 

Waarom is een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering belangrijk

Een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering is wenselijk maar niet verplicht. Een ongelukje is echter zo gebeurd en voor de, door uzelf of een van uw gezinsleden, aangebrachte schade aan derden bent u wettelijk aansprakelijk. Dit kan om flinke bedragen gaan. Een WA-verzekering of een Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering dekt dan de, door u of uw gezinsleden, veroorzaakte financiële schade, toegebracht aan iemand anders of zijn/haar eigendommen. Ook is het mogelijk schade veroorzaakt door een huisdier mee te verzekeren. Het zou voor iedereen verstandig zijn een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten omdat een eventuele schadeclaim zo hoog kan zijn dat dit kan zorgen voor een financieel probleem.

 

De premie

De premie voor een gezinspolis is iets hoger dan voor een polis voor een alleenstaande. De dekking bij schade aan derden varieert tussen €1.000.000 en €2.500.000 maximaal. Hoe hoger de dekking hoe meer premie u voor de verzekering betaalt.

 

Polisvoorwaarden

Welke veroorzaakte schade gedekt wordt staat vermeld in de polisvoorwaarden van de verzekering, dit kan per verzekeraar verschillen. Schade, veroorzaakt door u of een van uw gezinsleden, aan gehuurde spullen, een vakantieverblijf of veroorzaakt bij een vriendendienst is bij sommige verzekeraars standaard meeverzekerd, bij andere is dit optioneel. Diverse verzekeraars rekenen éénmalig poliskosten en/of een eigen risico per schadegeval.

 

Besparen op de kosten van uw wettelijke aansprakelijkheidsverzekering

Door op 123aansprakelijkheidsverzekeringen.nl de premies van de diverse verzekeraars voor wettelijke aansprakelijkheidsverzekeringen te vergelijken kunt u blijvend geld besparen.