Inboedelverzekeringen vergelijken

Door inboedelverzekeringen te vergelijken kan u veel geld besparen op de premie.

De site 123inboedelverzekeringen.nl  biedt u de mogelijkheid de premies voor inboedelverzekeringen van de diverse aanbieders te vergelijken. Deze vergelijkingssite is betrouwbaar en snel. Nadat u de gevraagde gegevens heeft ingevuld ziet u binnen enkele ogenblikken welke verzekering aan uw wensen voldoet en dat tegen de laagste premie. Vergelijkt u de premie voor uw huidige inboedelverzekering met de laagste premie die de site u toont in de vergelijking en bespaar zo op de kosten van uw inboedelverzekering.

 

De inboedelverzekering

Een inboedelverzekering is niet verplicht maar wel aan te raden om eventuele schade aan uw inboedel te verzekeren na breuk, beschadiging of verlies. De inboedel, dat wil zeggen alle verplaatsbare onderdelen in uw huis en schuur/garage zijn dan gedekt tegen bijvoorbeeld: diefstal, brand, breuk en waterschade. De voorwaarden kunnen per verzekeraar verschillen en deze worden vermeld in de polisvoorwaarden van de verzekering. Na een nare ervaring als een inbraak is het wel prettig als dan in ieder geval de materiële schade wordt vergoed. Hetzelfde geldt bij een brand. Dan kan iemand in een keer al zijn spullen kwijt zijn. Ook dan geeft het een gerust gevoel dat er in ieder geval een verzekering is die de schade aan de inboedel vergoedt.

 

De opstalverzekering

Naast een inboedelverzekering is een opstalverzekering belangrijk als u een eigen woning bezit. De opstalverzekering is net zoals de inboedelverzekering een woonverzekering. Een opstalverzekering vergoedt de schade aan het pand bij waterschade, storm, bliksem en/of brand. Ook bij deze verzekering kunnen de dekkingsvoorwaarden per verzekeraar verschillen. De voorwaarden worden vermeld in de polisvoorwaarden van de verzekering. Een opstalverzekering voor uw woning afsluiten is wel verstandig om bij schade aan de eigen woning deze te kunnen claimen bij uw verzekeringsmaatschappij. Bij het afsluiten van een hypotheek voor de aankoop van een woning bent u meestal verplicht een opstalverzekering af te sluiten. Op 123inboedelverzekeringen.nl kunt u ook de premies voor de opstalverzekering vergelijken.

 

Bespaar op de premie voor inboedel- en/of opstalverzekering door te vergelijken!