Administratiekantoor Van der Bruggen, uw redder in nood bij niet betalende debiteuren

Heeft u tijdens deze financiële crisis ook wel eens last van debiteuren die maar niet betalen, of gewoonweg te lang niets van zich laten horen? Dit moet voor u een hoop onzekerheid met zich meebrengen. Bij “Administratiekantoor Van der Bruggen” zijn al vele mensen u voor geweest. Ondernemers die slecht slapen, veel tijd en moeite kwijt zijn in het opbellen en mailen van de niet betalende debiteuren.

Wat kan ik doen tegen niet betalende debiteuren?

Het is heel vervelend om te horen dat u last heeft van niet betalende debiteuren. Administratiekantoor Van der Bruggen heeft veel ervaring met dit soort situaties en kan u hierbij helpen. Ondernemers die u voor gingen zagen na hulp vooral: een afname van de openstaande saldo’s, een afname van dubieuze debiteuren, een kortere gemiddelde betalingstermijn, een continuïteit van uw debiteurenbeheer en een liquiditeitsverbetering. Uiteraard wordt de relatie met uw klant altijd gewaarborgd en gaat alles in overleg!

Kan ik met al mijn administratieve zaken bij Van der Bruggen terecht?

Uiteraard kunt u ook voor andere zaken bij dit Administratiekantoor in Utrecht terecht. Of het nou gaat om financiële administratie, controle administratie of salarisadministratie, het kan allemaal bij dit bedrijf met maarliefst 34 jaar ervaring! Heeft u vragen over specifieke administratieve zaken? Bel gerust even naar kantoor, of laat uw gegevens achter op de website. Een van de medewerkers zal u zo spoedig mogelijk terugbellen!