Al uw Jacuzzi onderhoudsproducten

Heeft u zelf ook een Jacuzzi of bubbelbad, maar weet u niet zo goed hoe u deze moet onderhouden. Dan worden er voor u een aantal zaken op een rijtje gezet:

Onderhoud van het water
Relaxen in een Jacuzzi of bubbelbad. Dat klinkt toch heerlijk! Toch kan het onveilig zijn als u het water van uw bad niet correct onderhoud. Het is belangrijk dat een aantal waardes in de gaten worden gehouden. Dit geldt voor de pH-Waarde en het chloorgehalte van het water. Om dit makkelijk te kunnen meten kunt u testers/meters aanschaffen. Twee chloortabletten per week zorgen ervoor dat de aanwezige bacteriën en andere micro-organismen worden bestreden. Dit zorgt ervoor dat het water van uw bad veilig blijft om in te baden.

Onderhoud van uw bad
Het kan wel eens voorkomen dat de wanden van de kuip of de leidingen kalk of andere soorten aanslag bevatten. Met enkel een sponsje krijgt u dit niet weg en kunt u ook nog eens het oppervlak van uw bad aantasten. Hiervoor bestaan verschillende soorten Jacuzzi onderhoudsproducten met ieder hun eigen werking.

Het afdekken van uw bad
Uw Jacuzzi of bubbelbad afdekken heeft verschillende voordelen. Het houdt viezigheden weg uit uw bad zoals blaadjes en dergelijke. Maar het zorgt er ook nog eens voor dat uw energiekosten beperkt blijven doordat de temperatuur van het water stabiel blijft, waardoor de pomp minder inspanning hoeft te leveren. Voor het afdekken van uw bad kunt u gebruik maken van een cover, coverhoes, coverlift of winterbeschermhoes. Om de kwaliteit van deze producten te waarborgen kunt u gebruik maken van producten zoals de cover & care conditioner.

Op de Jacuzzi webshop zijn alle Jacuzzi onderhoudsproducten makkelijk en snel te bestellen.