Keuze voor naambadges

Bent u voor uw bedrijf of organisatie een event aan het organiseren? Dan is de communicatie tussen bezoekers, uzelf en andere aanwezigen van groot belang om deze tot een succes te maken. Naambadges spelen hierbij een belangrijke rol, omdat zo geen naam meer vergeten hoeft te worden!

De keuze voor naambadges

Namen onthouden is niet een ieder gegeven, u wellicht ook niet. U kunt als organisator daarop inspelen door naambadges uit te delen aan uw collega’s, bezoekers en andere aanwezigen. Door iemands naam op een badge weer te geven, is deze hindernis gemakkelijk te overwinnen. Het is zelfs mogelijk om hierbij de bedrijfsnaam en individuele functies ook op de badge te plaatsen. Netwerken wordt zo steeds leuker en gemakkelijker!

Aanbod aan badges

Bij Clip4you is het mogelijk om online te bestellen uit het zeer grote en diverse aanbod aan badges. Om u een beeld te geven: er zijn aluminium badges waarbij het mogelijk is om uw bedrijfsnaam hierop te laten drukken. Hierdoor weten uw bezoekers of andere standhouders direct waar u werkt en maakt u ook nog eens extra reclame. Daarnaast is het mogelijk om badges van bijvoorbeeld RVS of rubber te bestellen. Clip4you levert snel en met perfecte service, bestel snel om daarvan gebruik te maken!