ALLES IN 1 THUIS

p de site allesin1thuis.nl bent u aan het juiste adres voor het vergelijken van de alles in 1 thuis pakketten voor televisie, internet en bellen. Het is een snelle en veilige site en geeft een betrouwbaar vergelijkingsresultaat van de prijzen van de pakketten van de verschillende aanbieders. De diverse providers concurreren behoorlijk en daar kunt u uw voordeel mee doen.

 

Het alles in 1 thuis pakket

Een combinatie-abonnement voor televisie + internet + bellen wordt een alles in1pakket genoemd.Als u afzonderlijke abonnementen voor televisie, internet en/of bellen afsluit, bent u duurder uit.Er zijn meerdere keuzes mogelijk bij deze alles in1pakketten. De prijs is afhankelijk van de keuzes die u maakt. U kiest voor een bepaalde snelheid voor de internetverbinding, voor glasvezel of kabel, veel of weinig bellen en u maakt een keuze uit de opties voor televisie. Wilt u bijvoorbeeld programma’s kunnen opnemen en/of wilt u er een extra zenderpakket bij?

 

Internet + televisie of internet + bellen

Naast het alles in 1 pakket kunt u ook kiezen voor het 2 in 1 pakket. Als u geen abonnement voor vaste telefonie wenst, bestaat dit abonnement uit een combinatie-abonnement voor televisie + internet. Veel consumenten maken alleen nog gebruik van de mobiele telefoon en hebben daarom geen vaste telefoonaansluiting meer nodig. Ook kan het zo zijn dat u al, naar tevredenheid, een televisie-abonnement hebt bij een andere provider. In die situatie kunt u kiezen voor het 2 in 1 pakket voor internet en bellen. Ook in dat geval bent u met het 2 in 1 pakket voordeliger uit dan met twee afzonderlijke abonnementen.

 

Hoe kiest u uw pakket?

Wat denkt u nodig te hebben? Als u altijd gebruik maakt van uw mobiele telefoon dan is een vaste telefoonaansluiting meestal overbodig. Een 2 in 1 pakket voor televisie + internet is dan een optie. Wilt u alleen de reguliere zenders kunnen ontvangen of kiest u voor extra sportzenders of een filmkanaal? Als u extra zenders wilt, maakt dat het pakket wel duurder. Ook als u kiest voor een hogere internetsnelheid bent u duurder uit.

 

Vergelijken op de vergelijkingssite Alles in 1 thuis

Op de vergelijkingssite Alles In 1 Thuis kunt u op eenvoudige wijze de kosten vergelijken van alle abonnementen, die door de diverse providers worden aangeboden. U kunt veel op de kosten besparen door de prijzen te vergelijken. Op de site vult u uw persoonlijke voorkeur in en in de vergelijking kunt u dan een keuze maken voor het aanbod dat voldoet aan uw persoonlijke wensen, tegen het meest voordelige tarief.

 

Alles In 1 Thuis

 

Vergelijken via de site alles in 1 thuis kan u veel voordeel opleveren!