Boenmachine parket: houd iedere parketvloer op eenvoudige wijze mooi

Een parketvloer vergt regelmatig onderhoud. Met de boenmachine parket van Overmat wordt onderhoud een fluitje van een cent. Een boenmachine parket van Overmat Industries BV houdt iedere parketvloer op eenvoudige wijze mooi. Geen moeilijk bedienbare apparaten, maar een kwalitatieve, robuuste machine die vooral gemakkelijk hanteerbaar is. De boenmachine parket van Overmat is uitermate geschikt om de houten vloer te voorzien van Onderhoudsolie, en de boenmachine parket kan deze Onderhoudsolie ook eenvoudig uitpoetsen. Met de boenmachine parket en toebehoren van Overmat bespaart u tijd, geld en moeite.

Voor iedere toepassing de juiste boenmachine parket
Voor iedere toepassing en gebruiker vindt u bij Overmat een geschikte machine. Bent u op zoek naar een éénschijfsmachine? Hiervoor hebben wij diverse tools voorhanden. Bijvoorbeeld de gebruiksvriendelijke Floorboy met excentrische beweging. Of de roterende alleskunner Woodboy®. Deze roterende machine wordt gebruikt voor o.a. schuren en reinigen van vloeren, en als boenmachine parket. Maar ook voor tussenschuren, polijsten en verwijderen van tapijtresten wordt de Woodboy® ingezet. Optioneel kunt u kiezen voor een machineverzwaring van 10 kg. Hiermee verhoogd u het rendement van de Woodboy®. De machine wordt standaard geleverd met stofafzuigkit voor aansluiting op stofzuigunit.

Floorboy XL 300
Deze excentrisch roterende éénschijfsmachine is beheersbaar voor iedereen. Hij is daardoor zeer geschikt voor huishoudelijk gebruik. Bijvoorbeeld als boenmachine parket, voor het reinigen en onderhouden van houten vloeren. Maar ook voor het aanbrengen van onderhoudsolie op geoliede vloeren. Tevens is de Floorboy XL 300 te gebruiken op stenen vloeren, linoleum en andere harde oppervlakken.