Buiten-Goed vouwwand

Bij Buiten-Goed kwam ik een hele mooie vouwwand tegen recent. Ik ging samen met een vriendin van mij naar de showroom toe van Buiten-Goed, omdat zij iets moest hebben voor in de tuin wat betreft een veranda. En in eerste instantie ging ik alleen maar mee om mee te beoordelen. Totdat ik dus hun vouwwanden zag. Deze vond ik er zo mooi uit zien! En zoiets wil ik altijd al heel graag in mijn eigen woning hebben. Graag vertel ik in dit artikel of dat ik uiteindelijk de harmonica schuifpui ook heb gekocht en zo ja, wat het eindresultaat is geworden.

Vouwwand in showroom

Uiteindelijk zag ik dus een vouwwand in de showroom staan. Maar daarvoor liep ik samen met mijn vriendin te zoeken naar een mooi onderdak voor in de tuin, tijdens de zomer als het toch nog slecht weer wordt. En natuurlijk daar omheen voor in het voorjaar en najaar. Toen wij daar rondliepen werden wij perfect geholpen door een medewerker van Buiten-Goed. En bij de vouwwanden aangekomen was ik direct verkocht. Die vond ik er zo mooi uit zien! Ook zag ik afbeelding met voorbeelden van waar ze al een vouwwand hebben geplaatst in een woning. Zoiets zou ik ook altijd al heel graag willen!

Eindresultaat

Uiteindelijk besloot ik dan ook om bij hen een vouwwand te kopen. De volgende werkdag kwamen ze al langs om alle benodigdheden van waar die moet komen te staan op te meten. Dit bleek allemaal perfect uit te komen en ze gingen hem op maat maken. Na enige tijd was die af en kwamen ze de vouwwand plaatsen. En het eindresultaat is prachtig! Op deze manier lijkt onze woning ook wel veel ruimer geworden. Wij bedanken hiervoor Buiten-Goed dan ook hartelijk en kunnen iedereen aanbevelen daar langs te gaan als je bijvoorbeeld een vouwwand wilt.