Check uw CAO onderwijs!

Werken in het onderwijs is ontzettend leuk, inspirerend en een geweldige manier om met lerende mensen om te gaan. Maar iedereen die als docent werkzaam is weet ook: het is hard werken en niet altijd lopen de zaken zoals je wil. Als je onenigheid hebt met je werkgever dan kan het prettig zijn om een steuntje in de rug te hebben. Een onderwijs vakbond zoals UnieNFTO kan u hierbij van dienst zijn.

Wat doet UnieNFTO?

Een onderwijs vakbond helpt u bij bijvoorbeeld cao onderhandelingen of verleent u rechtsbijstand als u ergens zelf niet uitkomt. Omdat alle onderhandelaars van UnieNFTO werkzaam zijn geweest in het onderwijs weten ze wat het vak in houdt en daarom kunnen ze u beter van dienst zijn. Een prettige manier van werken.

Wat kunt u verwachten?

Ze communiceren snel over de opdracht. Zijn er interessante ontwikkelingen? Of juist de stand van zaken van een bepaald moment? Zij laten het direct aan u weten. Zo blijft u nauw betrokken bij de zaak en weet u welke kant het op gaat. Dit schept vertrouwen, uw probleem ligt in handen van professionals.

CAO in het onderwijs!

Laat ze meedenken, bijvoorbeeld  over de CAO onderwijs. Zo weet u zeker dat het wordt nageleefd. En dat geeft rust.