De KTM motor: ongekend populair

De KTM motor is de laatste jaren mateloos populair. Als officiële KTM zijn wij dan ook gespecialiseerd in de in –en verkoop van KTM motorfietsen en hebben wij een breed aanbod aan veel verschillende soorten modellen. Wij zorgen ervoor dat u de motor vindt die bij u en uw budget past.

Maar waarom een KTM motor? Zoals aangegeven is deze trouwe tweewieler de laatste jaren enorm gestegen in populariteit. Dit heeft natuurlijk zo zijn redenen. De KTM motor is namelijk niet zomaar een motorfiets. Binnen de motorwereld is het een motor met aanzien. Het uiterlijk van dit pareltje is bijzonder stijlvol en zijn vormgeving laat niets te wensen over. Het uiterlijk in combinatie met de technische specificaties en kwaliteit van de KTM motor zorgen ervoor dat elke rit een heerlijke ervaring is.

Tussen ons uitgebreide motoraanbod vindt u allerlei soorten modellen, waaronder de KTM Duke. De KTM Duke is een motor van KTM die bekend staat om zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ontzettend veel motor en rijplezier voor weinig geld. Een nieuwe KTM Duke heb je dan ook al vanaf €5550.-, inclusief twee jaar garantie. Meer weten over de modellen die wij in ons aanbod hebben? Kijk eens rond op onze website, of breng een bezoekje aan onze showroom in Eibergen!