De verschillende Spaanse eilanden.

Spanje bestaat uit een hoop verschillende eilanden. Als je er uiteindelijk voor hebt gekozen om een vakantie Spanje te boeken dan moet je nog kijken naar welk eiland je vakantie wilt boeken. Het is natuurlijk allemaal afhankelijk van wat je wil gaan doen tijdens je vakantie. Zo kun je een eiland uitzoeken waar je lekker kunt genieten van de uitgaansgelegenheden of je gaat voor een eiland waar vooral de rust koning is. Iedereen heeft natuurlijk zijn eigen gewenste smaak als het neerkomt op een vakantie en iedere vakantie is natuurlijk weer anders.

Als je op zoek bent naar een avontuurlijke vakantie dan is La Gomera een goede plek om te bezoeken. Houdt je ervan om een goede duik te nemen van rotsen of van het beklimmen van bergen dan ben je bij La Gomera aan het juiste adres. Voor een trip terug naar het verleden ben je bij Menorca aan het goed adres. Het heeft warme lange dagen en er is weinig toerisme te vinden. Het is dus ideaal als rustig plek en je kunt er veel historisch monumenten en bijzondere planten vinden.

Als kiter en surfer ben je ook wel eens op zoek naar de juiste plek om je vakantie te vieren en tegelijkertijd ook je hobby uit te oefenen. Dit kan op Fuerteventura. Het heeft een harde wind het hele jaar door. Je kunt er heerlijk surfen en kiten. Het heeft niet veel groen, maar met strand en zee kom je al een heel eind als surfer zijnde. Je kunt er ook heerlijk duiken. Een ideaal eiland als je er even tussenuit wil om een beetje te genieten van zon, zee en strand.

Er zijn dus een hoop eilanden vinden die allemaal wat anders bieden als je een vakantie naar Spanje boekt. Er is voor iedereen wel wat te vinden.