Doe de vaatwas automatisch

Je denkt misschien dat je 10 jaar oude keukenapparaat nog steeds prima werkt om uw kopjes en borden schoon te maken. De bottom line is echter dat fabrikanten bezig zijn geweest om significante verbeteringen aan te brengen aan de vaatwasser. Nieuwere apparaten hebben geavanceerde technologieën die hen een gunstige aanvulling voor uw keuken maken.

Water Filtratie

Voor het reinigen van moet dit apparaat voedselresten verwijderen. Om ervoor te zorgen dat de voedseldeeltjes het keukengerei niet opnieuw besmetten, moet het apparaat een sterk filtersysteem hebben. Nieuwere modellen zijn effectiever met verbeterde waterfiltratie systemen.

Soil Sensing Verbeteringen

Niet elke lading zal overmatig vuil zijn. Nieuwe vaatwassers zijn uitgerust met betere bodemsensoren, zodat ze het niveau van vervuiling beter kunnen bepalen. Als het apparaat vaststelt dat het niveau van vervuiling minimaal is, zal het apparaat de wascyclus aanpassen om minder water en energie te verbruiken. Als het apparaat vaststelt dat het niveau van vervuiling hoger is, zal het toestel de cyclus aanpassen om meer water en energie te gebruiken. De bottom line is dat het toestel precies de juiste hoeveelheid water en energie gebruikt om optimale netheid te garanderen zonder het gebruik van meer middelen dan nodig zijn.

Hogere Efficiency met minder water

De jets die water leveren in het apparaat zijn efficiënter in latere modellen. Meer jets produceren een sterkere spray, terwijl het gebruik van minder water en wasmiddel nodig is. Nieuwere modellen gebruiken meestal tussen 3,5 en 8 liter water voor elke wasbeurt, hetgeen een aanzienlijke verbetering is ten opzichte van andere modellen die slechts een paar jaar oud zijn. Bovendien maakt de hogere efficiëntie van waterstralen het onnodig om vooraf te spoelen wat de hoeveelheid water vermindert.

Nieuwe innovaties en modellen

Nieuwe vaatwassers hebben ontwerpen en innovaties die hen efficiënter doen werken. Zo hebben de rekken nieuwe ontwerpen die het schoonmaken maximaliseren, omdat de items loodrecht zitten en zo de waterstroming effectiever kunnen ontvangen. Plaatsing van zilverwerk is ook veranderd, met een aantal rekken te plaatsen voor zilverwerk in de deur. Sommige modellen hebben drie rekken in plaats van slechts twee racks en hogere tubs waar meer items in passen. Veel modellen hebben ook een betere geluidsisolatie, een aangenaam voordeel in uw keuken.

De gemiddelde levensduur van dit apparaat is ongeveer 9 tot 12 jaar, afhankelijk van het merk en hoe vaak je het gebruikt. Ontdek de opties en updates die beschikbaar zijn op de nieuwe vaatwassers om te zien hoe uw keuken zou kunnen profiteren van een upgrade.

Bron: http://www.nietsvoorniets.nl/waarom-een-nieuwe-vaatwasser