Een abonnement met Samsung telefoon afsluiten

Nog op zoek naar én een Samsung telefoon én een abonnement. Castle Telecom biedt hét Samsung abonnement. Bij ons heeft u keuze uit verschillende Samsung modellen en verschillende abonnementen. Zo kunt u bij de voor u geschikte mobiel het best passende abonnement vinden. Heeft u al een toestel en vind u het nog geen tijd voor een nieuwe? Prima! Bij ons kunt u ook losse abonnementen afsluiten zonder telefoon. Heeft u al een abonnement maar maar vind u het tijd voor een nieuwe telefoon? Ook dan bent u bij ons goed! Want wij verkopen ook losse telefoons. En wilt u uw bestelling morgen al thuis hebben zodat u snel met uw nieuwe telefoon aan de slag kunt gaan? Dan kan ook bij ons. Wij hebben een 24 uur levering beleid. 

Snel advies ontvangen

Bij Castle Telecom willen wij u graag zoveel mogelijk advies geven zodat alles tot in de puntjes duidelijk is. Een snelle en handige manier waar u snel advies aan een van de medewerkers kunt vragen is op de live helpdesk. Ook zit u als u wel eventjes moet wachten, hoeveel wachtenden voor u zijn en hoelang het ongeveer duurt tot u aan de beurt bent.

Voor meer informatie over een telefoon abonnement van Castle Telecom kunt u terecht op de website. Ook kunt u telefonisch contact opnemen, contact via de mail is ook mogelijk!