Een meubelexpert met niveau

Heeft u klachten over meubels en bent u op zoek naar een onafhankelijke meubelexpert? Wij van Van Beek Expertise helpen u wanneer u klachten heeft over uw meubels, keukens, bedden, woningstextiel en laminaatvloeren. Is dit een groot probleem en komt u er met de andere partij niet gezamenlijk uit? Wij zorgen dat u duidelijkheid krijgt in de zaak  en dit doen wij door een eventuele schuldvraag. Tevens kunt u ook bij Van Beek Expertise terecht voor het inzetten van expertise op kleinere inboedel-en opstalschades, dit komt omdat Van Beek Expertise specialist is op het gebied van schadevaststelling en herstel. Wij bekijken dan of het mogelijk is te herstellen, zo ja? In dat geval koppelen wij een professionele schadehersteller aan uw schade. 

Waarom u voor Van Beek Expertise moet kiezen

Van Beek Expertise heeft niet alleen al meer als 20 jaar ervaring, ook kan Van Beek Expertise door middel van de ervaring op het gebied van complete wooninrichtring snel inschattingen doen op het gebied van klachten en schades. Daarnaast geeft Van Beek Expertise duidelijk advies zodat u goed weet wat u moet doen, en maken wij wanneer herstel een optie is een berekening met de te verwachtte herstelkosten.

Voor meer informatie over Van Beek Expertise, over de expertisegebieden, de bemiddeling, ons netwerk en alle andere zaken kunt u terecht op de website.