Een betrouwbare informal investor

Bent u op zoek naar een informal investor die uw bedrijf verder kan helpen? Hiervoor bent u bij Joost Melis aan het goede adres. Dit is een informal investor die financiële middelen en expertise beschikbaar stelt om bedrijven in Nederland en België verder te helpen. Zo helpt hij bedrijven die dreigen failliet te gaan, maar hij kan ook bedrijven helpen die willen groeien en het rendement willen verbeteren. 

Voordelen

Er zitten een aantal voordelen verbonden aan de informal investor Joost Melis. Allereerst biedt hij natuurlijk financiële middelen. Naast de financiële middelen beschikt hij ook over enorm veel ervaring en expertise die er aan bij kunnen dragen dat uw bedrijf de gewenste doelen kan bereiken. Joost Melis is voornamelijk gespecialiseerd in bedrijven die dreigen failliet te gaan.

Meer informatie

Klik hier als u behoefte heeft aan meer informatie over Joost Melis. Op de website kunt u op uw gemak bekijken wat hij doet en waar hij u en uw onderneming mee zou kunnen helpen. Hier vindt u ook het telefoonnummer indien u graag een afspraak zou willen maken om te bespreken wat hij voor u zou kunnen betekenen. Op de website vindt u tevens meer informatie over het type bedrijven die hij graag helpt.