Wijnproeverij Den Haag

Wilt u een wijnproeverij in Den Haag e.o. aanvragen? Hieronder staan enkele leuke voorbeelden van hoe uw proeverij vorm kan krijgen. Wineheaven is gespecialiseerd in wijnproeverijen in Den Haag en op locatie, voor consumenten en bedrijven.

Wijnproeverij op maat

Een wijnproeverij betekent in een ontspannen omgeving genieten van lekkere wijnen. Samen met Paul ontwikkelt u een eigen smaak en leert u als vanzelf druivenrassen te onderscheiden. Een proeverij duurt twee tot drie uur, waarbij verschillende wijnen en druivensoorten uit verschillende landen aan bod komen. In en rond Den Haag verzogt Paul top proeverijen, voor grote groepen ook in de rest van het land. Er zijn verschillende mogelijkheden:

De Privé proeverij (vanaf € 22,50 p.p)

Zoekt u een leuk cadeau voor een verjaardag, om nou eens niet in een kringetje te gaan zitten maar actief wijn te proeven? 8-10 wijnen proeven bij u thuis, onder begeleiding van een expert zonder poeha. De wijnen zijn heerlijk, wisselen mee met het jaargetijde en worden geserveerd in prachtige glazen. U kunt kiezen of u ook hapjes wilt serveren of dat u dat door ons laat cateren. Een volledig verzorgde avond van 2-3 uur, het is altijd gezellig. Want het enthousiasme van Paul zorgt standaard voor een leuke avond. Vanaf 10 personen.

De Zakelijke proeverij (vanaf € 22,50 p.p)

Verras uw collega’s of relaties eens met een wijnproeverij. 8-10 wijnen proeven bij u op lokatie, bijvoorbeeld om uw nieuwe product te lanceren of uw medewerkers te stimuleren. Wineheaven zorgt ervoor dat elke wijn die we schenken relevant maken voor uw bedrijf. En dat kan verrassend uitpakken, hilarisch zijn en voor de aanwezigen altijd een feestje. Want het enthousiasme van Paul zorgt standaard voor een leuke avond. De wijnproeverij wordt geheel verzorgd door Wineheaven, inclusief royale glazen en mandjes brood.

Bedrijfsuitje of bedrijfsevenement (vanaf € 45 p.p inclusief drank en diner)

Samen met uw collega’s of relaties een educatieve wijnproeverij met veel plezier en gezelligheid? Dan kiest u om wijnen proeven bij u op lokatie, waarbij we de complete catering voor u verzorgen. Wij doen dit samen met onze vaste partners. Tapa’s, Frans of indonesische keuken worden professioneel geregeld. Gegarandeerd succes, referenties op aanvraag.

De Vrijgezellenpartij proeverij Plus (vanaf € 50 p.p.)

Fab Creations zorgt dat een deel van de dames de penseel vasthoudt terwijl Paul wijn laat proeven aan de andere groep. Daarna wisselen de groepen, volop plezier en een niet-alledaagse vrijgezellenpartij! Hapjes en extra drankjes kunnen allemaal verzorgd worden tijdens dit 3-4 uur durende programma. De Bodypaint workshop wijnproeverij is mogelijk op locatie, voor een bodypaint model kun je het beste zelf zorgen. De wijnen zijn in goede handen bij Wineheaven. Vanaf groepen van 8 personen.

Open proeverijen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief zodat je weet wanneer de speciale open proeverijen zijn, want elk seizoen vraagt om nieuwe wijnen.