Een goedkope opblaasbare Jacuzzi

Heeft u nou zelf ook altijd een eigen Jacuzzi gewild? Lekker relaxen na een lange dag of even lekker opwarmen tijdens de koude winterdagen. Heerlijk toch! Een Jacuzzi aanschaffen is natuurlijk een flinke investering. Toch kunt voor een klein prijsje genieten van uw eigen Jacuzzi.

 

Heeft de prijs van een Jacuzzi u ook altijd ervan weerhouden om een Jacuzzi of bubbelbad aan te schaffen? Dat hoeft toch helemaal niet. U kunt ook lekker genieten in een opblaasbare Jacuzzi tegen een klein prijsje.  De opblaasbare Lay-Z spa komt niet alleen perfect van pas als u niet genoeg ruimte heeft voor de permanente installatie van een Jacuzzi. Ook zijn de opblaasbare Jacuzzi’s een stuk goedkoper!

 

Een opblaasbare Jacuzzi is in twee uitvoeringen beschikbaar. De kleine uitvoering is geschikt voor 2 tot 4 personen en de grote uitvoering is geschikt voor 4 tot 6 personen. Beide baden beschikken over 80 air jets en een krachtige motor. U krijgt hierbij ook een filter cartridge geleverd.

 

De opblaasbare Jacuzzi is makkelijk te installeren. U krijgt bij een Lay-Z spa ook een onderhoud en installatie DVD bijgeleverd. Vraagt u zich nou af wat er nou bij komt kijken bij het installeren van een oplaasbare Jacuzzi? Bekijk dan nu het filmpje op onze website. Ook zijn de verschillende opblaasbare Jacuzzi’s makkelijk en snel te bestellen via onze Jacuzzi webshop.