Een jarige in het buitenland

Er is iemand jarig en je wilt diegene graag versassen met een leuk cadeau. Maar het nadeel is dat hij niet naast de deur woont. De jarige woont namelijk in het buitenland, en daar kan je niet zomaar even langs. Daarom wil je graag het pakketje verzenden, zodat hij hem nog wel op tijd krijgt. Maar hoe werkt dat?  wat moet je er voor doen? en wat is de prijs om naar het buitenland te versturen? Dit zijn allemaal vragen die veel voorkomt bij mensen. Bij Cheapcargo staat alles heel duidelijk uitgelegd en de prijzen precies beschreven. Zo weet je direct waar je aan toe bent.

Je hebt keuze uit verschillende vervoerders waarmee het pakket verzenden kan worden. Maar hoe werken de vervoerservices, dat is bij iedereen net weer wat anders. bij iedere vervoerder moet je met dingen rekening houden en iedereen doet het op zijn eigen manier. Bij Post NL moet je het pakketje naar de postkantoor brengen, waar hij gesorteerd wordt. De posterijen in het buitenland zijn meestal wel minder betrouwbaar dan hier in Nederland, de looptijd kan dus al snel oplopen naar drie weken. Ook is er geen koppeling met die posterijen en is er dus geen track en trace systeem.Bij pakketdiensten zoals DHL wordt het pakket opgehaald. je weet van te voren hoelang de looptijd is, maar dit kan altijd nog een of twee dagen afwijken. het pakket blijft tot aflevering bij de gekozen vervoerder en wordt gescand bij elke handeling. Je kan dus goed volgen waar het pakketje is.

En wat zijn de verzendkosten pakket? Dit verschilt heel erg qua afstand en hoe zwaar het is. Een pakket naar Duitsland versturen is goedkoper dan naar America. Het makkelijkste is om even goed te vergelijken en zorgen dat je de goedkoopste eruit pikt.