Eén van de bekendste kapsalons is heren en dames kapper House of Graces in Leiden

Een van de bekendste kapsalons in Leiden is House of Graces: dit is dé heren kapper in Leiden en omgeving waar haarverzorging tot haarkunst wordt gemaakt. Niet alleen het haar wordt geknipt. Er wordt goed gekeken welk kapsel het best bij de klant past zodat de nieuwe coup niet alleen de uitstraling maar ook de persoonlijkheid van de klant versterkt. In de kapsalon worden de laatste trends als het gaat om haarverzorging op de voet gevolgd. Naast het knippen en verzorgen van haar kan men in de kapsalon ook terecht voor bijvoorbeeld een kleuradvies, styling en voor de heren: scheren op klassieke wijze.

Combinatie knippen en scheren
De combinatie knippen en scheren maakt van House of Graces, één van de bekendste kapsalons in Leiden, is dé heren kapper van Leiden en omgeving. Klassiek scheren: dat betekent scheren met een open scheermes. Hierbij wordt enkel gebruik gemaakt van de beste scheercrèmes en huidverzorgingsproducten met als resultaat: een gladde en zachte huid. Een gladgeschoren huid staat niet alleen verzorgd. Het vermindert ook de kans op huidirritaties. Bij kapsalon House of Graces kan een keuze gemaakt worden uit diverse scheerbehandelingen in diverse prijsklassen.

Een gedegen plan van aanpak
Voordat de scheerbehandeling begint bij House of Graces, één van de bekendste kapsalons, waaronder heren kapper in Leiden en omgeving, wordt er goed gekeken naar het soort haar van de baard en de groeirichting van het haar. Dit vormt samen met de wensen van de klant de input voor de uiteindelijke werkwijze bij klassiek scheren.