Een zwakke enkel

Afgelopen maand heb ik voor het eerst in mijn leven een blessure opgelopen tijdens het sporten. Tijdens het hardlopen ben ik hard door mijn enkel gegaan, wat vervolgens resulteerde in een dikke tennisbal op mijn enkel. Direct ben ik samen met een goede vriend de auto ingestapt, om vervolgens naar het ziekenhuis te gaan en mijn enkel te laten onderzoeken. Ik was bang dat mijn enkel gebroken was, maar dit was hij gelukkig niet. Mijn enkelbanden waren ingescheurd, en ik moest gaan herstellen bij Fysiotherapie Zeist West.

De ideale hulp bij een blessure

Een blessure verhelp je het snel met de meest juiste begeleiding, en het genoeg rust nemen. De enkelbanden moeten namelijk herstellen, en hiervoor heeft hij natuurlijk rust nodig. Daarnaast is het ook belangrijk dat je genoeg oefeningen doet, aangezien je wel wilt dat de enkel ook direct krachtig terugkomt. De juiste oefeningen kun je doen met behulp van een fysiotherapeut. Deze kan jou helpen bij de juiste oefeningen, en weet precies wat jouw lichaam aan kan.

Wil jij meer informatie over Fysiotherapie Zeist? Surf dan direct naar de website van de specialist, en lees alles over de diensten van deze specialist! Klik op de linkjes om direct door te linken!