Eiken parket kopen

Ben je op zoek naar een eiken parket? Kijk dan eens op internet. Er zijn tal van bedrijven die eiken parket kunnen leggen. Op de sites van deze bedrijven kun je veel informatie vinden over deze vloer. Wist je dat de keuzemogelijkheden immens zijn?

Populaire Houtsoort
Eiken parket is tegenwoordig erg populair omdat het een hardhoutsoort is. Als je hier voor kiest, dan weet je zeker dat je een duurzame vloer bezit. Er wordt daarom vooral gekozen voor de Europese eik. Na het kappen heeft het hout de kleur grijsgeel, maar de kleur blijft niet zo. Zodra het hout begint te drogen en door het daglicht veranderd de kleur naar bruin/gele honingachtige kleur. Dit geeft eiken dan ook de warme uitstraling.

Allerlei variaties in eiken parket

Je kunt kiezen uit een flink aantal variaties. Denk bijvoorbeeld aan een massief eiken, gebeitste, gebleekte, gerookte, geborstelde, gebrande, getrommelde, geschraapte of een budget eiken parket. Elke vloer heeft zo zijn eigen uitstraling. Je kan er voor kiezen om de vloer te laten roken om de gewenste kleur te krijgen, maar je kunt de vloer ook laten verven in elke kleur die je maar wenst. Ieder mens is verschillend en heeft een andere smaak.

Kosten
Besteed het leggen van je vloer uit aan een gespecialiseerd bedrijf. Deze heeft vakkundig en gecertificeerd personeel in dienst. Als je het bedrijf gevonden hebt die het beste aansluit bij jouw wensen is het altijd mogelijk vrijblijvend een offerte te laten maken. Zo voorkom je dat je voor verassingen komt te staan.