Dit weekend op naar Zutphen!

Geen idee wat de plannen zijn voor aankomend weekend? Heeft u nog niets op de agenda staan? Misschien is het leuk om een dagje naar Zutphen te gaan. Deze oude stad heeft veel te bieden voor iedereen. Of je nou gaat voor de geschiedenis, een gezellig dagje uit of juist iets heel anders, Zutphen staat klaar om je te ontvangen!  En ook als je op zoek bent naar een goed juwelier kan je bij de juwelier in Zutphen terecht!

Wat kan je doen in Zutphen?

Zutphen is een stad die van alles te bieden heeft. Het staat bekend om de rijke geschiedenis. Hier kan u veel van leren tijdens een van de stadswandelingen die regelmatig in de binnenstad van Zutphen worden gegeven. Na zo een wandeling wilt  misschien wel even lekker op een terras gaan zitten. Ook hierin kan Zutphen ruim voorzien, op de Markt zijn tal van terrassen te vinden waar u gezellig kan samen komen. Daarnaast biedt Zutphen ook ruime winkelgelegenheid. Hier is een divers aanbod van grote ketens en ook kleine unieke boetiekjes. Op zoek naar iets unieks? In Zutphen is er altijd wel iets te vinden!

Meer weten over Zutphen?

Surf naar de website over<a title=”Zutphen” href=”http://www.zutphenbruist.nl/”> Zutphen en lees hier alles over deze hanzestad!