Fluoriserende kleding als klaar-over

Al jarenlang ben ik een middag in de week in de week klaar-over bij de basisschool van mijn kinderen. Ik vind dat belangrijk om te doen, het gaat toch om de veiligheid van kinderen! 

Eindelijk fluoriserende kleding

De school ligt aan een druk kruispunt en de situatie is lange tijd onveilig geweest, totdat een aantal moeders en oma’s besloot het heft in eigen handen te nemen en te gaan klaar-overen. Wat mij direct opviel was dat je als klaar-over niet altijd zichtbaar bent voor weggebruikers. Wij stonden daar in onze kleren met alleen een stopbordje in onze handen en dan ben je niet voor iedereen zichtbaar. Wij hebben ons hard gemaakt bij de basisschool om fluoriserende kleding te krijgen om zelf zichtbaarder te zijn, maar ook om de kinderen nog veiliger door het drukke verkeer heen te kunnen begeleiden.

Een echte klaar-over

Voor meer informatie over Verkeersregelaar kleding, accessoires, afzetmaterialen of andere zaken van Verkeersshop kunt u terecht op de website van de shop. Heeft u niet gevonden wat u zocht? Dan kunt u altijd via de mail contact opzoeken en zult u zo snel mogelijk uit de brand worden geholpen. Dat is althans mijn ervaring. Ik ben dan ook supertevreden, want onze kleding hebben wij kunnen uitbreiden met stopbordjes en fluitjes en zijn nu eindelijke echte klaar-overs!