Galaxy Tab 3 8.0 reparatie

Galaxy Tab 3 8.0 reparatie

Samsung Electronics Co., Ltd is een wereldwijde leider in digitale media en technologieën voor digitale convergentie. Begin juni 2013 bracht het de GALAXY Tab 3 8-inch en 10,1-inch uit. Samen met de eerder aangekondigde 7-inch versie biedt het een uitgebreid scala aan mogelijkheden. De Galaxy Tab 3-serie biedt klanten verschillende manieren van bekijken, luisteren, en het maken en delen van zinvolle evenementen en speciale inhoud met degenen die er het meest toe doen. Of je nou thuis aan het websurfen bent of tijdens het forenzen lezen gaat, elk apparaat is verpakt met verbeterde inhoud en een intuïtief ontwerp, perfect voor het bekijken of delen van alle spontane momenten van het leven met uw vrienden en familie.

Samsung GALAXY Tab 3 8-inch

Uitzonderlijke lees- en entertainmentervaring: Ontworpen om in één hand vastgehouden te worden is de nieuwe Galaxy Tab 3 8-inch het optimale apparaat voor het bekijken van video’s, het spelen van betere games en het lezen van e-books, altijd en overal. De ongelooflijk dunne kas zorgt voor een effectief en maximaal schermgebruik. Deze kas laat Samsung’s “leesmodus” technologie – die de display optimaliseert om de perfecte verlichting en toon te leveren voor een comfortabele papierachtige leesbaarheid in verschillende lichtomstandigheden – beter werken op het 8-inch beeldscherm. Samsung’s Sound Alive voor audio en Dolby Surround voor video maximaliseert elk geluid, waardoor gebruikers kunnen genieten van duidelijkere dialogen, consistente volumeniveaus en superieure audio en zorgt voor een verbetering van de gehele multimedia-ervaring. Hiernaast geven de fysieke toetsen op de bodem van de omheining gebruikers een comfortabele smartphone-achtige ervaring in het navigeren.

Verbeterde en slimme bruikbaarheid: Het maken van reizen en ontdekkingen wordt gemakkelijker met de Galaxy Tab 3 8.0. Zo is er de S Translator, die onmiddellijke vertaling biedt door middel van spraakherkenning en via tekst op applicaties als e-mail, SMS en ChatON. Deze onmiddellijke vertaling is mogelijke van spraak-naar-tekst en van tekst-naar-spraak, wat ervoor zorgt dat u met gemak kunt communiceren terwijl u internationaal reist. Er is ook de S Travel, de Smart Travel Companion, deze biedt real-time lokale informatie die nodig is voor uw reizen. Hiernaast bieden intuïtieve functies zoals Story Album en Group Play u meer manieren voor het direct delen en genieten van muziek, foto’s, documenten en spelletjes met de mensen om u heen.

VistaRepair

Hoewel de GALAXY Tab 3 8.0 een prachtig apparaat is, zit een ongeluk in een klein hoekje, met een defecte tablet als gevolg. In dit geval bieden wij bij VistaRepair u onze professionele hulp aan.
Bij VistaRepair bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit. De reparaties worden namelijk uitgevoerd door ervaren en gecertificeerde reparateurs die enkel met originele onderdelen werken. Daarbovenop ontvangt u nog eens een garantieregeling van drie maanden.

Bezoek onze website voor meer informatie:
http://www.vistarepair.nl/

Galaxy Tab 3 8.0 reparatie Haarlem