Geen vechtscheiding dankzij deze mediator in Emmen

Bij een scheiding komen vaak veel emoties kijken. Er is iets gebeurd waardoor u en uw ex partner misschien moeilijk door één deur kunnen. De officiële scheiding is al erg genoeg, maar alle bijkomende zaken moeten ook nog maar geregeld worden. Bijvoorbeeld een goede regeling voor de kinderen, of de te betalen alimentatie. We verwachten niet dat u dit alleen met uw ex partner kunt oplossen, maar hopen wel dat u open staat voor een gesprek met een mediator. Dit is namelijk veel goedkoper dan een juridische procedure en is daarnaast een veel vriendelijkere werkwijze. Op deze manier zorgt u ervoor dat u uw kinderen zo min mogelijk schade toebrengt. Zoekt u een mediator in Emmen? Gecertificeerde Mediators is al ruim 4 jaar actief in Emmen en kan u helpen bij het oplossen van diverse conflicten.

Wat is Gecertificeerde Mediators?

Als u voor het eerst op zoek bent naar een mediator, weet u vaak niet waar u op moet letten. Wie kan ons bij dit specifieke probleem helpen? En is er eigenlijk wel iemand in de buurt? Op deze website kun je zelf een selectie maken voor bijvoorbeeld: locatie of het type conflict. Daarna ziet u een lijstje van de mediators die u kunnen helpen.

Gratis telefonisch advies

Heeft u de website al bekeken en heeft u nog specifieke vragen? Bel dan gerust met een van de medewerkers en krijg gratis antwoord op uw vragen. Meteen naar de website? Klik dan hier.