Geniet van het weer in uw eigen Spaanse huis

Bent u ook zo uitgekeken op dat typisch Nederlandse weer dat maar niet lijkt te willen beslissen wat het nou wil? De winters worden zachter, de herfst regenachtiger en de echte zomer lijkt ook dit jaar niet meer te willen worden dan een paar zonnige dagen waar wij niet meer gewend aan zijn en tegen elkaar beginnen te klagen over ‘die hitte’? Kies nu voor Spanje! Een prachtig klimaat, leuke huizen en een andere leefomgeving dan u in dit land gewend bent. Kies voor een vakantiewoning in zuid-Europa. Maak gebruik van de mogelijkheden van Google en zoek eens naar dé oplossing: zoek naar vakantiewoning Spanje kopen en start vandaag nog met uw zoektocht naar het leven in een echte zomer.

Rondreis door de Costa Blanca

Mijn nieuwe huis in Spanje organiseert ieder kwartaal een informatieve rondreis door de Costa Blanca met serieuze en geïnteresseerde Spanje-liefhebbers langs diverse nieuwbouwprojecten en reeds bestaande woningen. Daarnaast worden ook diverse historische locaties en hotspots bezocht, een Bodega mag hierbij niet ontbreken! Tijdens deze reis is zijn er mogelijkheden vragen te stellen aan een advocaat en notaris, die speciaal daarvoor langskomen. Ook wordt u in contact gebracht met plaatselijke aannemers, bouwers, makelaars en woningeigenaren om zoveel mogelijk informatie te kunnen vergaren.

U kunt zich vrijblijvend voor deze rondreis inschrijven. U bent nergens toe verplicht en het kost u niets. De aanmelding wordt pas definitief als u heeft betaald. Zie voor meer informatie de website www.mijnnieuwehuisinspanje.nl.