iPhone nieuws

Externe accu voor de iPhone

De iPhone is uiteraard een toptelefoon met schitterende functies. Toch is de accu van de iPhone vaak een probleem. Dat heeft met name te maken met Apps die op de achtergrond continu zoeken naar updates en nieuwe informatie. Uiteraard is de accuduur afhankelijk van het gebruik en aantal Apps dat op de achtergrond draaien. Ondanks dat is een externe accu een goede optie om de accuduur van je iPhone te verlengen.

iPhone kopen: accu hoesjes als externe accu

Naast de externe accu’s zijn er tegenwoordig ook iPhone accu hoesjes op de markt te vinden. De iPhone accu hoesjes zijn iets dikker dan normale beschermhoesjes. Echter zijn deze beschermhoesjes ook nog eens voorzien van een ingebouwde en externe accu. Ideaal om de accuduur van je iPhone te verlengen wanneer je bijna zonder batterij zit. Hierdoor zit je niet plotseling zonder batterij en blijf je bereikbaar. De prijs van de iPhone accu hoesjes verschillen van €30,00 tot boven de €100,00.

Uiteraard is de prijs afhankelijk van het merk, de extra accuduur en het materiaal waar het hoesje met ingebouwde accu van is gemaakt.

iPhone 6 langere accuduur

Met de komst van de iPhone accu hoesjes is het probleem van een te korte accuduur en de vele commotie enigszins opgelost. Ondanks dat hoopt iedereen natuurlijk dat de iPhone 6 een langere accuduur krijgt dan voorgaande modellen. In hoeverre Apple heeft gewerkt aan de accuduur is nog niet bekend. Wel is reeds bekend dat het beeldscherm van de iPhone 6 meer pixels bevat dan eerdere iPhone modellen. En zou het beeldscherm van de iPhone 6 bestaan uit een beeldscherm volledig gemaakt van saffierglas.