Gezellig uiteten in Hengelo op elk moment van de dag

Wilt u gezellig uiteten in Hengelo? Dan zou het zonde zijn als u niet uiteten gaat bij de Appel in Hengelo. Hier kunt u lekker genieten met uw vrienden of familie van een heerlijke maaltijd. Dit hoeft niet alleen een diner te zijn. U kunt voor een brunch of lunch of borrel ook terecht in dit fantastische restaurant. De Appel wordt gerund door Milou en Richard. U zult merken dat klant koning is en dat ze hun werk vol liefde uitvoeren. Zij willen u graag verassen in hun restaurant.

Op de kaart

Voor elk moment van de dag is er een uitgebreide kaart. Deze kaarten kunt u niet alleen in het restaurant vinden, u kunt deze ook van tevoren op de website bekijken. Op de lunchkaart vindt u verschillende soepen, broodjes en kaasplankjes. Voor de brunch is geen menukaart. U krijgt een tafel vol heerlijke hapjes en gerechten die passen bij een ontbijt en / of lunch. Een brunch is namelijk een laat ontbijt of vroege lunch. De menukaart voor het diner staat vol met heerlijke gerechten met vlees of vis en vegetarische gerechten. Als laatst is er nog de kaart met de borrelhapjes, dit zijn bijvoorbeeld een kaasfondue en snacks.

Reserveren

Wilt u komen brunchen, lunchen, dineren of borrelen met uw vrienden? Ga dan naar de website voor de contactgegevens om alvast een tafel te reserveren.