Slowjuicer kopen?

Heeft u een sapcentrifuge, maar bent u daar niet helemaal tevreden over? Dan is een slowjuicer wellicht iets voor u! Zoals de naam het al zegt perst een slowjuicer langzaam. Hierdoor blijven erg veel voedingsstoffen aanwezig in de sap. Meer dan bij een sapcentrifuge. Bent u ook op zoek naar een gezondere manier om te genieten va neten? Dat kan met een slowjuicer. Bijna alles kan er worden in gedaan, denk bijvoorbeeld aan fruit en groenten. 

Een slowjuicer

Een slowjuicer perst het product maximaal, dus ook de pitjes waar vaak hoge voedingswaarden in zitten. Vervolgens scheid slowjuicer het sap en de pulp door middel van verschillende uitlaatpijpjes. Op deze manier maakt u optimaal gebruik van groenten en fruit, en hoeft u niets weg te gooien. De lage snelheid van de slowjuicer haalt meer sap uit uw producten zo bespaart u ook veel geld.

Slowjuicers van de beste kwaliteit

Het is belangrijk dat slowjuicers van uitstekende kwaliteit zijn. Alleen dan haalt u het beste uit de slowjuicer. Wilt u ook een slowjuicer? Bekijk dan de website eens. Tevens staan hier voorbeelden van leuke en lekkere sappen die u zelf kunt maken met een slowjuicer. Ook kunt u filmpjes bekijken over hoe een slowjuicer nou precies werkt.