Heeft u glasschade?

Heeft u om wat voor een reden dan ook glasschade opgelopen? Is uw glas kapot of zit er een barst in? Dit is erg vervelend, maar geen zorgen. U kunt snel worden geholpen. Bijvoorbeeld door Van de Akker Glas- en Schilderwerken. Van de Akker Glas- en Schilderwerken is maar liefst 24 uur per dag bereikbaar. Wel zo handig als het gaat om een raam van bijvoorbeeld uw huis. U wilt ook niet in de tocht zitten of wanneer het slecht weer is, in de regen. Heeft u schade? Diezelfde dag wordt u nog geholpen door Van de Akker Glas- en Schilderwerken. Zoekt u een glaszetter in Helmond? Kies voor Van de Akker Glas- en Schilderwerken! 

Van de Akker Glas- en Schilderwerken

Naast het herstellen van schade aan uw glas, kunt u bij Van de Akker Glas- en Schilderwerken ook terecht voor vele andere gebieden. Bijvoorbeeld voor renovatieschilderwerken, het plaatsen van voorzetramen, het plaatsen van ventilatieroosters, en HR++ glas plaatsen voor een betere isolering. Kortom: voor erg veel verschillende diensten kunt u terecht bij Van de Akker Glas- en Schilderwerken.

Een glas repareren?

Wilt u een glas laten repareren? Van de Akker Glas- en Schilderwerken helpt u graag verder. Meer weten? Klik hier voor de website van Van de Akker Glas- en Schilderwerken.