Het corrigeren van de oogleden

Wijsheid komt wanneer we ouder worden, maar helaas komt ouderdom ook nogal eens met wat gebreken. Je uiterlijk is dan natuurlijk ook aan verandering onderhevig en dat is natuurlijk niet echt wat we willen. Buiten het uiterlijke plaatje, is er natuurlijk ook een praktisch aspect dat op kan spelen. Een goed voorbeeld hiervan is het overhangen van de bovenste oogleden. Mensen die hier last van hebben, hebben vaak klachten wat betreft vermoeidheid, hoofdpijn en natuurlijk is het ook niet bepaald sierend voor het gezicht. Daarom is het wellicht wel goed om te weten dat een ooglidcorrectie bovenoogleden helemaal geen grote ingreep is en voor veel mensen een meer dan prima optie om dit probleem te verhelpen.

Tegenwoordig zijn er veel klinieken die deze behandeling aan je faceland meer dan prima kunnen uitvoeren. Het is dan ook een ingreep waar tegenwoordig veel om wordt gevraagd en waarmee ook zeker succesvolle resultaten kunnen worden behaald. De behandeling zelf stelt dan ook gelukkig niet zo heel veel voor.

De behandeling kan onder plaatselijke verdoving gebeuren. Dit heeft natuurlijk als voordeel dat je niet onder narcose hoeft, wat natuurlijk ook altijd een risico vormt maar vooral ook het herstel langer laat duren. Na de ingreep is het erg belangrijk dat men gelijk goed gaat koelen. Na de ingreep zullen zwellingen en blauwe plekken optreden, dit is helaas niet helemaal te voorkomen. Maar door het gebied bij de ogen goed te koelen en zo het ergste van de blauwe plekken en zwellingen te voorkomen, maar vooral ook om te zorgen dat je de genezing bevordert.

De meeste mensen kunnen na een paar dagen alweer aan het werk en verder met hun dagelijkse bezigheden dus het is ook fijn om te weten dat je na een dergelijke ingreep niet weken uit de running zal zijn om te herstellen.