Houten shutters voor uw ramen

Bent u op zoek naar een mooie vorm van raamdecoratie? Wat dacht u van de shutters van Droomshutters? Met de houten shutters brengt u pas echt sfeer in uw huis. Bij Droomshutters kunt u deze houten shutters kopen voor een betaalbare prijs.

De shutters

Shutters zijn prachtige raamdecoratie en een aanwinst voor uw huis. De lamellen van lindehout zijn met de hand verstelbaar en kunnen in verschillende kleuren en maten geleverd worden. De luiken waarin lamel-panelen hangen kunnen opengeklapt of opengeschoven worden voor maximale lichtinval. De shutters hebben drie gangbare maten, namelijk 47 mm, 63 mm en 89 mm. Met een houten stok worden de shutters bediend. U kunt kiezen voor zichtbare of verborgen scharnieren. Daarnaast zijn er nog veel meer opties mogelijk.

Droomshutters

Bij Droomshutterse kunt u prachtige houten shutters kopen voor een voordelige prijs. De installateurs komen graag bij u langs met panelen en lamelmonsters om u advies te geven, zodat u de beste keuze maakt in shutters. Ook komen ze langs om uw ramen in te meten. Bent u benieuwd naar de shutters? Kijk eens op de site van Droomshutters en bekijk de mogelijkheden. Ook kunt u op de site een afspraak plannen voor het inmeten van uw ramen en dat is geheel gratis. Binnen 24 uur wordt u terug gebeld.