Inpakken bij sociale werkplaats Maastricht

Ben jij op zoek naar een sociale werkplaats waar jij al je producten kan brengen en waar deze door professionals verpakt worden? Dan ben jij op zoek naar Packstore, de sociale werkplaats Maastricht en omgeving. Packstore biedt u de keuze uit vele soorten verpakkingen en verpakkingsmaterialen, dus wat uw product ook is, deze kunnen goed en veilig worden ingepakt. 

Iedereen aan het werk

In de sociale werkplaats in Maastricht is ruimte voor veel mensen die om wat voor reden dan ook weer aan het werk willen. Iedereen die wil werken krijgt hier een kans, iedereen aan het werk dus! Hierbij maakt Packstore geen onderscheid tussen mensen met een lang of juist een kort arbeidsverleden. Iedereen krijgt de mogelijkheid om hier aan het werk te gaan en zo een eigen inkomen te verdienen, zichzelf weer nuttig te voelen en zo te werken aan een (her)intrede op de arbeidsmarkt.

Voor meer informatie

Ben jij geïnteresseerd geraakt in de mogelijkheden die Packstore jou en je onderneming te bieden heeft? Bekijk vandaag nog de website voor een compleet overzicht. Daarnaast kun je hier alle contactinformatie vinden om zelf contact met Packstore op te nemen en zo al je vragen en opmerkingen te stellen.