Laat u vaccineren in Leiden

Wilt u zich laten vaccineren in Leiden? U kunt natuurlijk een afspraak maken bij de GGD of een ander vaccinatiecentrum, maar het zou toch veel gemakkelijker zijn als u dit gewoon aan huis kunt laten doen? Het is heel handig voor mensen die bang zijn voor naalden, of voor kinderen die tegensputteren tijdens een bezoekje aan de huisarts of GGD. U kunt namelijk gewoon in uw vertrouwde omgeving blijven en zult dan merken dat het allemaal wel meevalt. Bij Thuisvaccinatie.nl is een betrouwbare organisatie die thuisvaccinaties door heel Nederland regelt.

Vaccineren wanneer het u uitkomt

De afspraak met een van de artsen van Thuisvaccinatie.nl vindt plaats op een dag en tijdstip wanneer het u uitkomt. Of dit nou in de avond of in het weekend is, het is allemaal mogelijk. Deze flexibiliteit is mogelijk doordat de artsen die zijn aangesloten bij Thuisvaccinatie.nl, overal in Nederland wonen. Een arts kan dus snel bij u ter plaatse zijn. U kunt eenvoudigĀ online een afspraak maken, waarna u een bevestiging ontvangt als de afspraak door kan gaan.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de vaccinaties via Thuisvaccinatie.nl? Ga dan naar de website of neem bij vragen contact op met een van de medewerkers.