Luxe bus huren

Een feest of bedrijfsevent organiseren? Huur een luxe bus voor een spectaculair effect. Uw gasten zullen deze dag absoluut niet vergeten, kortom u zorgt voor een onuitwisbaar effect met het inzetten van een luxe touringcar van ABC Specials!

Wat maakt de luxe bus zo bijzonder?

Een touringcar kennen we allemaal. Wanneer deze extra luxe is uitgevoerd is de rit zeer aangenaam. Maar nog steeds komt dit niet in de buurt van een luxe bus van ABC Specials; de luxe bussen van dit bedrijf zijn compleet anders ingedeeld en aangekleed dan iedere andere bus. Er zijn loungeseats, bekleed met kalfsleder, welke tegenover elkaar staan in plaats van in rijen te zijn ingedeeld. Een dergelijke luxe bus is een Limousine bus, met alle egards en luxe wat u mag verwachten van een Limousine rit.

Zakelijk verhuur

Uw product promoten? Een presentatie houden in ongekende luxe met uw zakenrelaties? Verras uw gasten met een bedrijfspresentatie in een luxe bus. TV-schermen zijn aanwezig, multimedia, wifi en catering. Alles kan ingezet worden, evenals buitenreclame, om uw dienst/product op ongekende wijze te presenteren. Informeer op de website naar de verrassend voordelige mogelijkheden!

Particulier verhuur

Mag uw feest knallen, of wilt u nu juist op gepaste wijze invulling geven aan uw feest? Ieder type feest behoort tot de mogelijkheden. Optioneel kunt u een daverend feest organiseren, in alle aanwezige luxe, waarbij u kunt rekenen op een lasershow, stoomstoten, multimedia & geluidsinstallatie, vlammenwerpers … en nog veel meer.

Bezoek snel de website Luxe-touringcar.nl voor de ongekende mogelijkheden en verrassend lage prijzen!