Spoelbakken van hoge kwaliteit

Wanneer u uw spoelbak besluit te kopen bij Keukenaccessoiresshop, weet u dat u de juiste keus maakt.

Onze spoelbakken zijn namelijk van hoge kwaliteit. Of u nou kiest voor een spoelbak van RVS een keramische spoelbak of een mooie tegeltjespoelbak om uw keuken af te maken, u krijgt het beste van het beste.

U kunt zelf uitzoeken welke uitvoering voor uw keuken geschikt en kiezen uit onderbouw, vlakinbouw of voor opbouw spoelbakken. Daar kunt u ook weer kiezen of u een korfplug of een stopketting in uw spoelbak wilt hebben. Wij leveren meer dan 10 verschillende merken spoelbakken in alle prijsklassen, zoals onder andere Blanco, Franke, Reginox, villeroy&Boch, Baronga spoelbakken en natuurlijk ons eigen merk Bartelli. Wij hebben ook huismerk spoelbakken, deze zijn van een lagere prijsklasse maar dat is aan de kwaliteit niet te merken.

Door een zeer goede samenwerking met onze leveranciers zijn onze spoelbakken meestal snel leverbaar en kunnen we u snel gelukkig maken met een nieuwe spoelbak voor uw keuken. Ook kunnen wij verschillende accessoires voor uw spoelbak bestellen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld korfpluggen en inzetbakjes voor uw spoelbak. Deze zijn ook los te bestellen wanneer u een onderdeel kwijt bent en uw spoelbak weer compleet wilt maken.