Met de tangen in je haar

Altijd al je haar in de krul willen zetten? Of je haar juist steil willen maken? Tegenwoordig zijn er allemaal apparaten om dit te kunnen bewerkstelligen. Zo wordt de techniek steeds uitgebreider en bestaan er meer middelen om te doen met je haar wat je wilt. Maar welke apparaten zijn er nou allemaal tegenwoordig en waarvoor kun je deze gebruiken?

De stijl- en de krultang

De twee bekendste tools voor je haar zijn waarschijnlijk wel de stijltang en de krultang. Met de stijltang kun je je krullende haar steilen en ervoor zorgen dat al je krullen uit je haar verdwijnen. Dit kan zowel voor krullend haar als voor haar met een slag erin. De krultang is net het tegenovergestelde van de stijltang. Hiermee zorg je ervoor dat er mooie krullen in je haar verschijnen. Ben je zat van dat lange steile haar en wil je een mooie krul in je haar? Dan kan dat met de krultang.

Andere krulapparaten

Naast de krultang zijn er ook andere apparaten waarmee je de krul in je haar kunt bewerkstelligen. Een voorbeeld hiervan zijn de krulborstels. Een krulborstel werkt op dezelfde manier als een krultang, alleen kun je nu direct met een borstel je haar bewerken. Uit de borstel komt een hitte die ervoor zorgt dat je haar omvormt naar een krul. Een verschil met de krultang is dat de krultang ervoor zorgt dat je hele haar in een krul wordt omgezet. Bij de krulborstel zijn het vooral de uiteindes van je haar die omgevormd worden in een krul. Naast het gebruik van een krultang of een krulborstel, kun je ook op de ouderwetse manier je haar in de krul krijgen, namelijk met krulspelden. Tegenwoordig worden vooral zogenoemde papillotten gebruikt. Deze krulspelden draai je in je (natte) haar en laat ze er even inzitten. Meestal wordt dit gedaan tijdens het slapen. Wanneer je dan wakker wordt, zitten er mooie krullen in je haar.

Nieuwsgierig geworden?

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze producten en heb je altijd al je haar willen steilen of willen krullen? Kijk dan op haarcentrum.nl. Zij geven professioneel advies aan de klant, waardoor je precies weet welk apparaat bij jou past. Ze verkopen veel verschillende haarapparaten, zoals o.a.:

  • Stijltangen
  • Krultangen
  • Föhns
  • Borstels

Naast deze benodigdheden voor je haar verkopen ze ook verschillende producten waarmee je jouw haar kunt beschermen tegen de hitte. Daarnaast hebben ze ook sprays die ervoor zorgen dat je haar in het model blijft dat je wil hebben en dat het kapsel een hele tijd meegaat. Neem daarom vooral een kijkje op www.haarcentrum.nl!