Nadelen en oplossing voor bedrijfswagens

Er zijn veel voordelen voor het hebben van bedrijfsauto’s. De eerste ligt voor de hand. Dit is namelijk dat u zo zeker weet dat al uw medewerkers in bezit zijn van een auto wanneer dit nodig is. Het twee voordeel is dat u daardoor als bedrijf altijd mobiel en bereikbaar bent, u kunt hierdoor snel ergens te plaatse zijn. Daarnaast kunnen uw logo en andere gegevens op de wagen worden geplakt, waardoor u meer reclame maakt en zo meer bekendheid veroorzaakt. Er zijn echter ook nadelen. Daarom zullen de nadelen en de oplossing zoals het registreren van ritten worden besproken.

Nadelen

De nadelen van bedrijfswagens zijn dat het veel geld kan kosten wat u misschien niet heeft. Het tweede nadeel is dat omdat auto’s veel geld kosten het natuurlijk een doelwit wordt voor dieven. Binnen diefstal kan ook worden verstaan dat personeel misbruik gaat maken van de bedrijfsauto’s. Ze bevinden zich namelijk niet meer binnen uw bedrijf waardoor er minder overzicht is. Hierdoor kan het zijn dat er helemaal niks wordt uitgevoerd in de auto’s of dat er juist dingen worden uitgevoerd waarvoor de wagens niet zijn bedoeld.

Oplossingen

Er is 1 antwoord op al deze nadelen, namelijk het laten registeren van de ritten. Dit kunt u doen met één van de producten van traQz.com. Deze producten kunnen precies zien waar de auto zich bevindt, waar de auto is geweest, hoelang de auto weg is geweest en hoeveel kilometer er gereden is.