Thuisvaccinatie voor een beschermde reis naar Bali!

Thuisvaccinatie is onder andere actief in Haarlem en komt bij u thuis met de juiste inentingen voor uw reis. Zo weet u zeker dat u goed beschermd op vakantie gaat. Want natuurlijk, een vakantie naar Bali daar zal u zich vast op verheugen. Maar het is wel belangrijk om goed beschermd te zijn, anders kunt u niet voluit genieten van uw vakantie. Gelukkig kan een expert van Thuisvaccinatie adviseren over de inentingen.

Waarom kiezen voor Thuisvaccinatie?

Hier werken diverse artsen die thuis bij u de vaccinaties komen zetten. Ideaal! Want ze werken ook buiten kantoortijden en zo kunt u bijvoorbeeld ’s avonds bezoek krijgen van een van de artsen en u en uw reisgenoten laten vaccineren. Het kost zo geen extra tijd voor  een huisarts bezoek en u weet zeker dat u een advies krijgt van een expert.

Gaat u bijvoorbeeld naar Bali? Dan is de vaccinatie afhankelijk van de reisduur en zal Hepatitis A en DTP u worden aanbevolen om u voor te laten vaccineren.

Meer weten over de mogelijkheden?

Uitgebreide informatie over de manier van werken van Thuisvaccinatie vindt u op de website. Maar ook kunt u natuurlijk contact opnemen via het telefoonnummer van Thuisvaccinatie. Ook voor de vaccinaties in omgeving Amersfoort!