Op zoek naar fysiotherapie Zutphen?

Bent u net als vele anderen op zoek naar een goede fysiotherapeut om van al uw vervelende en/of pijnlijke klachten af te komen? In Zutphen kunt u zonder verwijzing langskomen in het Health & Healing Centrum voor het herstellen of bevorderen van alle pijnen waar u wel eens mee te maken kunt hebben: een stijve rug; langdurige nek-en schouderklachten; herstel na een operatie of na een behandeling tegen kanker; een chronische ziekte die steeds heviger wordt; of vage darmklachten. Bij Health & Healing kunt u terecht voor een behandeling tegen al uw klachten.

Signalen

Voelt u zich niet fit, bent u oververmoeid en/of heeft u veel pijn? Of zijn er juist tekenen van een burn out, overgewicht of obesitas waar u mee te kampen heeft?. In het Health & Healing Centrum worden deze symptomen en klachten als signalen gezien. Signalen die je lijf zelf niet meer kan corrigeren. Voorop staat dan ook dat niet alleen uw klacht wordt behandeld, maar dat ook de oorzaak wordt achterhaald en dat daarmee aan de slag wordt gegaan. Dit betekent dat de behandelingen erop gericht zijn om tevens de autonomie (zelfgenezend vermogen) van de geest over het lichaam te herstellen.

Start met revalideren

Neemt u vandaag nog het besluit van uw klachten af te komen en start u met revalideren? Kies dan voor fysiotherapie Zutphen bij Health & Healing en weet zeker dat u door professionals geholpen wordt in dit proces.