Op zoek naar gereedschappen?

Bent u op zoek naar nieuwe gereedschappen? Naar bijvoorbeeld slijpproducten, schuur- en polijstgereedschappen? Dan bent u aan het juiste adres bij Sabudo Import. Sinds 1950 zijn zij de specialist in de verkoop van bovenstaande gereedschappen. Graag geven zij u advies over de producten en hoe u deze kunt gebruiken. Volgens Sabudo Import ligt de sleutel tot succes in de verkoop van hoogwaardige kwaliteitsproducten met een actueel beschikbaar leveringsprogramma die is afgestemd op de professionele markt. 

Over Sabudo Import

Sabudo Import levert onder andere Alfra, Bibielle, Hermes, Eisenblatter, Kullen, Kef, Lukas, Osborn, Rappold, Rhodius en nog veel meer. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar slijpschijven? Sabudo Import heeft een ruim assortiment aan online slijpschijven voor iedere materiaalsoort. Om wat voor een materiaalsoort het ook gaat; Sabudo
Import heeft een groot assortiment aan soorten. Dus het maakt niet uit wat u ook zoekt. Gaat het om RVS, staal, metaal, steen, aluminium? Bij Sabudo Import vindt u het!

Doorslijpschijven van Sabudo Import

U zoekt nieuwe doorslijpschijven? Dan bent u aan het juiste adres bij Sabudo Import. Weet u niet zo goed wat voor een product u moet kiezen? Dan staat het team voor u klaar om u te helpen. Via de website vindt u de contactgegevens en kunt u contact opnemen met Sabudo Import.