Opslagruimte huren

Ben je van plan om een opslagruimte te huren naast onze verhuisservices? In dat geval kan men goedkoop een opslagruimte huren. Inboedel kan men tijdelijk opslaan om te voorkomen dat men voor geruime tijd met een lading goederen in de nieuwe woning zit. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat de nieuwe locatie waar men naartoe verhuist vele malen kleiner is en daardoor niet zoveel kan opslaan. Een opslagruimte huren is dan een oplossing.

Je hebt de keuze uit diverse formaten. Zo kan je een opslagbox nemen, maar ook een opslagkist of zelfs een zeecontainer. Mocht je dus voor een onbepaalde tijd een plek nodig hebben waar je jouw inboedel kwijt kunt dan is de service van ons verhuisbedrijf erg handig. Daarbij kan je een verhuizer al je gewenste goederen mee laten nemen om die vervolgens in een gehuurde opslagplek op te laten slaan. Dat kan al bijzonder goedkoop. Kies er daarom voor om jouw opslagruimte bij ons te huren.

Goedkoop huren van opslagplekken

Door een opslagruimte te huren bij ons verhuisbedrijf kan men goedkoop aan een tijdelijke opslagplek komen. Zo kan men onze verhuisservice combineren met een opslagmogelijkheid. Men kan al voor €75 per maand een hok huren waarin men spullen kwijt kan. Zo kan men goedkoop opslagkisten huren als onderdeel van onze verhuisservice. Daarbij wordt er geen minimale of maximale afname termijn gehanteerd. Je slaat het op zolang je nodig acht. De enige voorwaarde die gesteld wordt bij een opslagplek is dat je de eerste maand ervan betaalt. Verder kan je aan het eind  van het huren van de opslagruimte de rest afbetalen.

Goede services

Als je een opslagruimte huurt kan je daarbij goede services ontvangen. Zo krijg je zelf de sleutel van de opslagbox die je beheert en verder heb je daar 24/7 toegang toe. Ook staat er de hele dag cameratoezicht op te kijken. Dus je hebt zowel makkelijke toegang als een goed bewaakte opslagkist tot jouw beschikking. Als je dat ook wenst kan je bij ons verhuisbedrijf zo’n opslagruimte huren.