Privéchauffeur beschikbaar voor diverse chauffeursdiensten bij E-Drivers

E-Drivers biedt de mogelijkheid comfortabel te reizen met een privéchauffeur. Reizen in stijl kan op aanvraag worden geregeld waarbij een keuze kan worden gemaakt uit diverse chauffeursdiensten. Afhankelijk van de uitgangssituatie waarvoor een chauffeur gezocht wordt, biedt E-Drivers de keuze uit onder meer luchthavenservice, een studentenchauffeur, een BOB chauffeur, een directiechauffeur en een evenementenchauffeur.

Zorgeloos, veilig en comfortabel rijden met een privéchauffeur
Veilig, comfortabel en bovenal zorgeloos rijden. Een keuze voor een privéchauffeur van E-Drivers maakt deze belofte waar. Flexibele dienstverlening en het leveren van kwaliteit is voor dit bedrijf vanzelfsprekend. E-Drivers biedt voor elke gelegenheid de juiste chauffeur. Zo kan een privéchauffeur blijven wachten bij een belangrijke afspraak en in de tussenliggende tijd de auto aftanken of schoonmaken. Zeker voor zakelijke gelegenheden wordt een privéchauffeur vaak ingezet om zo onderweg een belangrijke vergadering voor te kunnen bereiden. Ook voor woon-werkverkeer en mobiliteitsprojecten, autotransport en fleetservice kan de service van E-Drivers ingeschakeld worden.

Eenvoudig en snel een auto met chauffeur regelen
Bij E-Drivers is het heel eenvoudig om een privéchauffeur op korte termijn te reserveren via telefoon of mail.  E-Drivers werkt alleen met gekwalificeerde chauffeurs. Aan de hand van de aanvraag wordt een geschikte chauffeur gekozen op basis van rijervaring en wegenkennis. Elk jaar worden de rijprestatie en de observatietechnieken van alle chauffeurs van E-Drivers getoetst zodat deze volledig up-to-date zijn. Voor een privéchauffeur gelden nog strengere eisen om het gewenste niveau van de klant te kunnen blijven behouden. Ook de kennis wordt getoetst en zo nodig bijgespijkerd.