professioneel isolatieglas

Ik woon al een tijdje in een iets oudere woning, de woning beviel mij heel erg alleen vond ik de ramen en het glas niet mooi. Omdat ik veel werk heb ik geen tijd om uitgebreid op zoek te gaan in een showroom met glas. Na wat zoeken op het internet ben ik bij glaswebwinkel uitgekomen waar ik online mijn glas kan bestellen. Dit is voor mij simpelweg een super handige optie. Ik heb meteen gekozen voor isolatieglas zodat mijn woning extra geïsoleerd werd. Wat ook heel handig was, was dat op het glas bestellen na er ook glascoating en glascleaner te bestellen was.

Uitstekend glas

Zodra ik mijn glas binnen had, wat overigens heel snel was, werd ik helemaal blij. De kwaliteit van het glas is top! Omdat het glas heel voordelig was, wist ik niet of ik wel blij zou zijn met de kwaliteit, maar ik ben er super blij mee. Overigens was de service ook top, ze gaven mij uitstekend advies en hielpen mij vriendelijk zo ver nodig was.

Voor meer informatie over isolatieglas, glasgereedschap, de werkwijze of andere zaken van glaswebwinkel kun je altijd terecht op de website. Ook kunt u voor eventuele onduidelijkheden of vragen contact opnemen via de telefoon of mail.