Rolluik maken? Schakel direct een vakman in

Wilt u uw rolluik maken en bent u daarvoor nog opzoek naar een echte vakman? Schakel dan de techniekers van ROMASS in. Onze techniekers hebben jaren lange ervaring in het herstellen van alle merken en types rolluiken. Ze zijn professioneel opgeleid en worden elk half jaar bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en modellen. Om onze klanten zo snel en goed mogelijk te kunnen helpen beschikken we over een uitgebreid netwerk van servicetechniekers die gepositioneerd zijn in heel Belgiƫ. Zo is er altijd een technieker in de buurt uw problemen met een rolluik op te lossen.

Rolluik maken kosten

Voor het laten maken van een rolluik bent u het liefst zo min mogelijk geld en tijd kwijt. Het vooraf inschatten van de kosten van een herstelling is erg lastig. Op afstand kunnen onze vakmannen niet inschatten welke onderdelen er kapot zijn en eventueel vervangen moeten worden. Om deze reden geeft ROMASS voorafgaand van de herstelling geen prijsopgave. De kosten waar u rekening mee moet houden om een rolluik te maken zijn: materiaalkosten, uurloon van de technieker en voorrijkosten. De tarieven van het uurloon van de technieker en de voorrijkosten kunt u terug vinden op onze website.

Onze techniekers gaan tijdens een herstelling eerst achterhalen wat de oorzaak is van het probleem. Het kan zijn dat een kapot onderdeel ervoor zorgt dat een rolluik niet meer open of dicht gaat. Een ander veel voorkomend probleem is dat een rolluik niet goed is afgesteld waardoor die niet goed meer kan functioneren. Zodra er achterhaald is waardoor het probleem veroorzaakt wordt, gaan ze aan de slag om het op te lossen. Onderdelen worden indien nodig vervangen en het rolluik wordt opnieuw afgesteld zodat deze weer optimaal kan functioneren. 95% van de herstellingen wordt direct op locatie opgelost omdat onze techniekers veel onderdelen op voorraad hebben in de bus.

Hoe kan ik een technieker inschakelen?

U kunt online een afspraak maken om een technieker in te schakelen. Door de online stappen in ons formulier te doorlopen dient u binnen enkele minuten een aanvraag in. Zodra wij de online aanmelding ontvangen hebben zullen wij zo spoedig mogelijk contact opnemen om een afspraak in te plannen. In uw mailbox ontvangt u een bevestiging met de bijbehorende afspraaknummer. Een van onze ervaren techniekers komt op de afgesproken dag en tijdstip naar u toe voor het maken van het rolluik.

Wilt u liever telefonisch een afspraak maken? Geen probleem. Wij zijn bereikbaar op 078/484996. Meer informatie over onze diensten kunt u terug vinden op onze website.