Rolstoelvervoer ingebouwd

Een bedrijfswagen leasen doe je bij Veenhuizen Bedrijfsauto’s. Hier ben ik alweer een aantal maanden een vaste klant, en zij onderhouden ook al mijn bedrijfsauto’s. Bovendien hebben zij ook een rolstoelvervoer van één van mijn auto’s gemaakt, aangezien wij vaak klanten moeten vervoeren die een beperking hebben. Ik ben namelijk een ondernemer die een eigen taxibedrijf heeft, en dit al jaren met plezier doe. Echter is het wel zaak dat je natuurlijk beschikt over goede bedrijfsauto’s. Deze worden dan ook geleverd door de specialist Veenhuizen Bedrijfsauto’s.

Rolstoelvervoer in laten bouwen

De specialist maakt het mogelijk om in jouw auto een rolstoelvervoer aan te brengen. Ook is het mogelijk om auto’s te kopen, waarin de rolstoelvervoer al verwerkt is. Hierdoor zal jij nooit meer problemen hebben met de rolstoel, en kun jij deze altijd gemakkelijk mee vervoeren. Veenhuizen Bedrijfsauto’s heeft al diverse auto’s aangepast, en dit naar volle tevredenheid van al hun klanten.

Wil jij meer weten over de specialist, of wil ook jij een rolstoelvervoer in jouw bedrijfswagens laten bouwen? Of ben jij op zoek naar een specialist die jou kan helpen bij de onderhoud van jouw auto’s? Surf dan direct naar de website van de specialist, en maak direct online een afspraak!