Schoonheidsgadgets van 2018

Het is een nieuw jaar, dat betekent ook nieuwe voornemens om waar te maken. Bij veel mensen hoort bij die voornemens een gezonder leven, meer sporten en gezonder eten. Dat voor de gezondheid, maar ook om er beter uit te zien natuurlijk. In januari stijgt de verkoop van fitnessabonementen dan ook opmerkelijk. Maar er zijn niet veel mensen die hun goede voornemens ook werkelijk een jaar volhouden. Om je in 2018 een handje te helpen, lees je hier over enkele handige gadgets.

  1. Waist trainer

Een waist trainer is een soort van korset dat je rond je middel draagt en je zal helpen afvallen. Een waist trainer zorgt voor compressie rond de taille, daardoor zal warmte ontstaan die de vetverbranding zal stimuleren en zullen de buikspieren harder moeten werken. Bij het dragen van de waist trainer, train je zo onbewust je buikspieren en krijg je een smallere taille.

  1. Dermaroller

Een dermaroller is een schoonheidsapparaatje dat ontworpen is om huidveroudering (rimpels, lijntjes, losse huid), littekens en hyperpigmentatie tegen te gaan. Dat gaat volgens een techniek die microneedling wordt genoemd. De dermaroller heeft een rol die honderden miniscule naaldjes van medisch titanium bevat. Bij het rollen gaan deze naaldjes de opperhuid penetreren, waardoor ons herstellingsmechanisme in gang gaat en meer collageen en elastine gaat produceren. Die stoffen maken de huid dikker en stimuleren het regeneratievermogen waardoor rimpels en lijntjes minder zichtbaar worden en littekens worden hersteld.

  1. Butt lifter

Een butt lifter is een broekje dat je billen een mooie boost geeft. De butt lifter heeft gaten aan de billlen, waardoor die een mooi ronde vorm krijgen en zorgt er ook voor dat je taille smaller gaat lijken doordat je buikspieren strak zijn. Het geeft je achterwerk een mooie vorm voor onder allerlei kledij zoals een strakke spijkerbroek of een kleedje.